Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-29 00:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/satt-stopp-for-after-ski-pa-skidorterna/

INSÄNDARE

Insändare. ”Sätt stopp för after ski på skidorterna”

För ett stort antal hotell och restauranger är så kallad after ski (efter skidåkningen) i Åre, Sälen och andra skidorter en viktig inkomstkälla med stor alkoholförsäljning.
För ett stort antal hotell och restauranger är så kallad after ski (efter skidåkningen) i Åre, Sälen och andra skidorter en viktig inkomstkälla med stor alkoholförsäljning. Foto: Erik Nylander/TT

INSÄNDARE. Det är märkligt att det ska ta sådan tid att stoppa after ski i svenska skidorter med tanke på den smittspridning som skedde i Italien. Nu måste Folkhälsomyndigheten och ansvariga politiker ingripa, skriver Martin Stugholm.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.