Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Mitt DN - skapa ditt nyhetsflöde Mina nyhetsbrev Ämnen jag följer Sparade artiklar Kunderbjudanden Kundservice och prenumeration Logga ut
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
DN Åsikt

”Sluta klaga på hemtjänsten och ta hand om era anhöriga”

Foto: Roger Turesson

De som klagar på hemtjänsten borde ta sitt eget ansvar i stället. Anhöriga kan lägga tid på det i stället för att jaga prylar och upplevelser, skriver läsaren Lars Johansson.

Alla ni som klagar på hemtjänsten hela tiden, ni måste själva ta ansvar för era gamla föräldrar eller släktingar. Ingen kan sköta en mor så bra som hennes son eller dotter. 

Sluta jaga prylar och upplevelser, börja lägga ner lite tid på era anhöriga. Jag läser om hur till exempel tre bröder och systrar förfasar sig över hur mamma blir omhändertagen.

Gör ett schema och se till att mamma får ha de människor hon vill ha sin närhet. Det är viktigare än att shoppa och planera semestern och kolla hur aktierna går.

DN Åsikt 12 oktober 2018 kl 12

Detta är en insändare i Dagens Nyheter. Skribenten svarar för åsikter i artikeln.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.