Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 00:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/smaforetagare-behover-stod-for-att-overleva/

INSÄNDARE

Insändare. ”Småföretagare behöver stöd för att överleva”

Förra veckan presenterades statliga lån till företag för att de ska kunna överleva coronakrisen, men det är inte tillröckligt, anser insändarskribenten. Finansminister Magdalena Andersson (S) omges av till vänster Per Bolund (MP), finansmarknadsminister, och Mats Persson
Förra veckan presenterades statliga lån till företag för att de ska kunna överleva coronakrisen, men det är inte tillröckligt, anser insändarskribenten. Finansminister Magdalena Andersson (S) omges av till vänster Per Bolund (MP), finansmarknadsminister, och Mats Persson Foto: Magnus Hallgren

INSÄNDARE. Regeringens och samarbetspartiernas lån till krisdrabbade företagare räcker inte. Vi behöver statligt stöd för att överleva, skriver småföretagaren Sussie Wester.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.