Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-22 17:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/vi-behover-ata-mer-odlad-norsk-lax-for-att-ma-bra/

Insändare

Insändare. ”Vi behöver äta mer odlad lax för att må bra”

Norsk odlad lax i filéer efter styckning på Frøya i Sør-Trøndelag.
Norsk odlad lax i filéer efter styckning på Frøya i Sør-Trøndelag. Foto: Gorm Kallestad/TT

SVAR PÅ INSÄNDARE. Vi behöver äta mer odlad norsk lax för att må bra. Storskaliga fiskodlingar som kontrolleras noga är viktiga för att vi ska kunna få till ett uthålligt fiske, skriver Anders Kiessling, professor på Sveriges Lantbruksuniversitet.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in