Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-28 14:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/vi-maste-fa-veta-varfor-inte-fler-testas/

INSÄNDARE

Insändare. ”Vi måste få veta varför inte fler testas”

Statsepidemiologen Anders Tegnell måste svara på varför inte Sverige följer världshälsoorganisationen WHO:s rekommendationer och testar så många svenskar som möjligt, skriver Stefan Hanson, specialist i infektionssjukdomar.
Foto: Alexander Mahmoud

INSÄNDARE. Sverige följer inte världshälsoorganisationen WHO:s riktlinjer att testa så många som möjligt för det nya coronaviruset. Nu måste Folkhälsomyndigheten förklara varför, skriver Stefan Hanson, specialist i infektionssjukdomar och filosofie doktor i internationell hälsa.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.