Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Clas Svahn bloggar om märkligheter

Clas Svahn är journalist på Dagens Nyheter och internationell samordnare i Riksorganisationen UFO-Sverige. Han har undersökt ovanliga fenomen och händelser sedan 42 år och är en kritisk men intresserad granskare av ”det okända”.

Digitalt

Linus Larsson är techredaktör på Dagens Nyheter och en av författarna till böckerna ”Svenska Hackare”, ”Korthuset” och ”Minecraft: Block, pixlar och att göra sig en hacka”. Han har bevakat teknik och digitaliseringsfrågor i närmare tio år.

Epsteins STHLM

Möt Stockholm och stockholmarna tillsammans med Lars Epstein – passionerad fotoboksamlare, DN-fotograf sedan 25 år och urstockholmare.

Fahl på festival

DN:s Hanna Fahl rapporterar allt om låtarna, ryktena, förhandsfavoriterna, fejderna och festerna inför och under Melodifestivalen 2017.

Framstegsbloggen

Nyheten är till sin natur negativ. Mellan larm och kriser kan det vara svårt att se hur världen förbättras. DN.se-medarbetaren och författaren Anders Bolling vaskar fram de ljusare kornen ur rubrikflödet. Ibland ligger det oväntade just där.

Fråga Insidans experter

Legitimerade psykologen och psykoterapeuten Liria Ortiz svarar på frågor om självhjälp, förändring och parrelationer. Legitimerade psykologen och forskaren Martin Forster, Karolinska Institutet, svarar på frågor om familjeliv, barn och ungdomars utveckling, föräldraskap, skola och förskola. Du kan vara anonym. Utvalda frågor och svar publiceras här och eventuellt i papperstidningen. Fråga här!

Global utveckling

Thomas Frostberg är redaktör för DN Global utveckling, en temasajt om FN:s nya hållbara utvecklingsmål och Agenda 2030. Följ rapporteringen på dn.se/globalutveckling

Handboll

5-20 december 2015 avgjordes handbolls-VM för damer i Danmark, 15-31 januari är det dags för herrarnas handbolls-EM i Polen. Under mästerskapen bloggar DN:s utsända Lars Grimlund och Nils Palmgren om det du behöver veta inför matcherna, det du inte såg på tv, snacket i korridorerna och mycket annat. Häng med bakom kulisserna i handbollsmästerskapen.

Jag delar

Grundläggande värden som vi länge tagit för givna är satta under press. De måste försvaras. Vi står upp för medmänsklighet och humanitet. Vi tar avstånd från alla former av hat, hot och rasism. Kring alla människors lika värde finns inget utrymme för kompromiss.

Karriärcoachen

Gunilla Arhén är civilekonom och grundare av Ruter Dam. Hon svarar på frågor om karriär och arbetsliv. Ställ gärna en fråga till jobb@dn.se!

Lotta Olssons boktips

Lotta Olsson läser jämt, helst deckare och barn- och ungdomsböcker. Och fantasy. Och vanlig skönlitteratur. Och fackböcker. Och lite poesi. Och ordböcker! Här är Lottas läsdagbok och bokfunderingar.

Martin Jönsson om digitala medier

Martin Jönsson, redaktionell utvecklingschef på DN, skriver om mediebranschens digitala utveckling – ett ämne han bevakat i mer än 15 år.

Osevärdheter

Mats Areskoug är journalist på DN.se. Här bloggar han om udda sevärdheter, de som du inte visste att du ville se. Mejla Mats här.

STHLM i mitt hjärta

Följ med några av DN:s skribenter när de skriver om det Stockholm de möter, både i sitt arbete och på sin fritid.

Thentes bokblogg

Jonas Thente bloggar om litteratur och lite till.

Veckans Bard

Politik, klimat, människor, världshändelser - varje vecka presenteras en ny aktuell illustration av ledarredaktionens tecknare Magnus Bard.

Viktor Barth-Kron

Viktor Barth-Kron bevakar politiken i Stockholm och Sverige – de stora frågorna, och de du kanske inte visste att du var intresserad av. Tips och klagomål: viktor.barth-kron@dn.se.