Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-19 06:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/52dieten/2013/08/04/sondagen-48/

5:2-dieten

Söndagen 4/8

Sista dagen på semestern och jag står och snickrar i värmen! Puh!

Jag har fortsatt med dieten över sommaren. Ni som läste om uppföjningen i papperstidningen den 7/7, vet att jag förbättrade  mina blodvärden väsentligt. Och det trots att jag utgick från goda värden. Mitt inulinvärde  är nu så bra det kan bli och även IGF 1-värdet är bra.

Jag trodde dock att semestern skulle bli en belastning vad gäller vikt och midjemått, men jag har fortsatt att minska på båda! För en vecka sedan stod badrumsvågen på 89,3 och midjemåttet var 99 cm. Det går dock långsammare nu - semestersynderna med god mat och dryck misstänker jag.

Jag kommer fortsätta med dieten och återgå till den intensitet i träningen jag hade innan midsommar. Målet är att nå 80 kg innan min födelsedag, den 22/9.