Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-02-21 23:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/bokbloggen/2008/12/31/sista-praoarna-gott-slut-saggig-borjan-989/

Thentes bokblogg

Sista praoarna: gott slut -saggig början.

Jonas Thente
Rätta artikel

Manofest

människans

Det är ju ganska enkelt. Om historien tar slut så behöver man inte längre kunna så mycket, och det är vi bäst på.
Fast man kan iofs lära av Niezeshcte, som skrev: ” Gebrauch sie das Umbeställt, wo Genödige Geschichte mussen gehabt bleiben!

I framtiden kommer vi inte att behöva fjässka för föråldrade stuckaturer och pappersmedia – vi kommer att bli ett enda viljande hjärta med informationsgrejset pumpande som artärvener runt samhällskroppen, fastän en del vener är bättre än andra.
Nieschte säger: ” Ach so, mein Zukomftsliebling, warum geben sie gehabt geben seinem Bleistiftstücken am Reichstag?” Och vem kan tjafsa med det?
Det första som måste göras är att bestämma att det inte finns någon gud. Det retar oss mycket att det finns människor som tror på något så uppenbarligtvis gratoskt som en gubbe med skägg på ett moln.
Wtf?
Moln är ju bara vatten som är ångigt!
Sitt på det, den som kan.
Eller som Niescthe skriver: ” Die Möglichkeit für einem Gott auf der Himmel ausgesitzen ist nur und immer   komisch und Kwatsch”.

Vi är redo att leda er in i en framtid utan vare sig gud, hopp eller vattenånga. Skägg är däremot ok, om det ansas. Kontakta oss via Skype för att få postgirokontot. Alexander Bard
Christer Sturmark
Björn Ulveaus