Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-23 20:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/bokbloggen/2012/04/07/fail-again-fail-better/

Thentes bokblogg

Fail again, fail better...

Nu måste jag faktiskt säga att jag rejält besviken. På er. Jag trodde att ni var hyfsat bevandrade i populärkulturens engelska park och i alla fall en smula elaka.

jag gjorde en perfekt passning i och med uppmuntran att hitta paralleller mellan A Song of Ice and Fire och den svenska kultureliten. I och med det inlägget hade jag ju tänkt att den här bloggen skulle bli norra Europas mest uppmärksammade och ett fenomen som överskuggade till och med "Vi måste prata om det" på det att jag skulle kunna dra mig tillbaka till någon nordatlantisk kobbe och leva resten av mina dagar ifred från allt. Allt tjafs.

Man måste ju smida medan det digitala järnet är varmt och mediet är massagen, eller hur?

Men icke.

Uppenbarligen har jag uteslutande populärkulturellt okultiverade läsare som bara är intresserade av mina lärda kommentarer till Agamben och Bonnefoy, eller också har jag läsare som ger fullständigt fan i den svenska kultureliten (vilket jag iofs skulle föredra), eller så har jag läsare som genomskådar mig och tänker: hehe, jag går inte på den lätte...

Jag försökte i alla fall. A plague on you!

Eller Merde pour vous! som Agamben hade sagt.

Wilmot – Wilmot (Edit)