Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-05 06:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/bokbloggen/2012/09/26/bokmassan-2012-borjar-har-alltsa-bloggen/

THENTES BOKBLOGG

Bokmässan 2012 börjar här, alltså bloggen

Ja, nu har det dragit ihop sig något alldeles förtvivlat och det regnar i Göteborg. Bokmässa. Jag kan se ljusen på Hisingen från mitt hotellfönster. Annars domineras utsikten av ett gigantiskt vitt tak under vilket de små mässingarna just nu springer fram och tillbaka med delar till montrar och podier och Löfbergs lila.

Jag ville bara lugna er med att jag är här nu, och det brusar i rören.

Kommentarsfältet stänger. Nu finns inte längre möjligheten att kommentera artiklar på DN. Vi hoppas att ni som uppskattat att kommentera artiklar ändå fortsätter att engagera er i vår journalistik, och tar debatten vidare på andra vis. Tack alla läsare för ert engagemang!

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt