Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-26 00:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/bokbloggen/2013/08/15/mer-ur-geniets-kallarutrymmen/

Thentes bokblogg

Mer ur geniets källarutrymmen

I dag kom Lars Noréns nya dagbok till redaktionen - en uppföljare till blockbustern från 2008.

Jag bläddrade hastigt igenom den i jakt på vanvördiga invektiv om mina kollegor och hittade åtskilliga fyndigheter. Han är bra på det, Norén, att hitta infama nedsättningar om de personer han valt att hata. Han är också bra på att grubbla offentligt så jag ser mycket fram emot att läsa boken.

Utdrag:

"Jag tror inte kulturredaktionen på DN är medvetna om vilket förfall de befinner sig i och påskyndar".

Åjo, det är vi visst.