Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-21 05:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/celsoborges/2014/06/22/presidenten-firade-med-att-ta-selfies/

Fotbolls-VM: Celso Borges dagbok

Presidenten firade med att ta selfies

Strax dags för avresa till Belo Horizonte och matchen mot England. Allt är verkligen på topp i laget. Något som kändes väldigt bra mot Italien i fredags var att vi fortsatte att spela som vi ville även efter att vi gjort målet, vi lade oss inte bara på försvar utan fortsatte spela bra fotboll hela matchen.

Det enda som var lite tråkigt var att jag och sex av mina lagkamrater inte fick fira ihop med laget efteråt utan togs till dopningstest. Konstigt att ta sju stycken samtidigt, och just vid ett sådant tillfälle, men det var bara att göra som de ville. Vi fick skjuta upp det stora firandet lite och tar det när vi vunnit nästa match istället. Hemma i Costa Rica firades det i alla fall enormt mycket. Vår president tog sina medarbetare med sig på en joggingtur ner till San Joses motsvarighet till Sergels Torg där han var med på festen och tog selfies tillsammans med våra fans. Han gillar verkligen att ta selfies.

Nu gäller det för oss att fokusera om. Vi vet att vi gjort något väldigt bra. Men vi vet också att vi har mer att ge.

Berättat för: Martin Fransson