Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-09-27 18:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/dnsebloggen/2009/02/07/premiar-for-dnse-bloggen-1503/

DN.SE-BLOGGEN

Premiär för DN.se-bloggen

Just nu pågår lite ombyggnation på DN.se. Inom kort kommer sajten att uppdateras en hel del då vi byter teknisk plattform. Men det är inte bara tekniken som är ny, utseendet på DN.se kommer också att förändras en del. Vi ser bland annat över spaltbredder, sidhuvud och sök. Mer om detta senare. Det vi kan lova är att mycket spännande kommer hända under våren.


Delar av den långt ifrån färdigbyggda sajten var under gårdagen tillgängliga för externa besökare. Det var inte riktigt vad vi hade tänkt oss, men det är sådant som kan hända under en intensiv utvecklingsfas. Uppmärksamma bloggare hittade några av våra sidor. Ni kan läsa några av kommentarerna här:

edenstrom.wordpress.com

digmar.wordpress.com

thelin.bloggy.se

zackrisson.jaiku.com

Det är roligt att det finns ett sådant intresse för vårt ombyggnadsprojekt.


I den här bloggen kommer vi kontinuerligt att informera er läsare om kommande förändringar i både funktionaliteten och formen på DN.se. Och vi vill gärna ta del av era synpunkter och idéer. Lägg in era kommentarer här i bloggen. Tyck till om det som vi gjort, och om det som vi har på gång framöver.


Vi som skriver i bloggen är förutom undertecknad (redaktionschef) Johan Bernunger (projektledare), Rune Gyldenlöve (teknisk utvecklingschef) och Daniel Genetay (webmaster).


Stay tuned!