Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-30 08:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/dnsebloggen/2009/02/09/ny-sokfunktion-1529/

DN.SE-BLOGGEN

Ny sökfunktion

Först och främst vill vi tacka för alla kommentarer och synpunkter vi fått via den här bloggen! Vi läser allt och hoppas ni fortsätter ge oss tips och feedback.


Inom kort kommer vi lansera ett helt nytt sök byggt på en av marknadens vassaste sökmotorer. På DN.se publiceras många artiklar varje dag och har så gjorts sedan många år tillbaka. Det innebär att vårt webbarkiv är en omfattande informationsbank som vi vill göra tillgängligt för våra besökare på bästa sätt, bland annat via en riktigt bra sökfunktion.


I första versionen kommer sökningar förhoppningsvis ske betydligt snabbare än i dag och med bättre relevans. Det går också att snabbt filtrera resultaten efter ett antal kriterier: datum, avdelning, personer, författare och organisationer. Under våren kommer vi även skjuta till bevakningsmöjligheter och samköra vår databas med fler spännande källor för att snabbt erbjuda relaterad information för den som vill söka sig vidare.


Här kan ni se en skiss på hur söksidan kommer se ut. Till den kommer du via den ständigt närvarande sökrutan i sidhuvudet.