Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-19 21:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/dnsebloggen/2009/02/18/forsta-dygnet-med-nya-dnse-1701/

DN.se-bloggen

Första dygnet med nya DN.se


Vi vill börja med att tacka för alla synpunkter från våra läsare om nya DN.se. Det är jättekul att så många har något att säga om nya sajten, vi lyssnar och tar till oss av det ni tycker. Både ris och ros. Så fortsätt kommentera!

Enligt oss så har det flesta synpunkterna varit positiva. Det mest uppskattade verkar vara att DN.se har blivit snabbare. Vissa gillar vår uppdaterade design, andra tycker att det blivit rörigare och mer reklam än förut. Vissa tycker det är bra med en centrerad sajt, andra tycker det känns konstigt.

En del har också uppmärksammat oss på saker som slutat fungera. Till exempel fungerar inte länkarna i TV-guiden, PDF-tidningen (https://dn.se/pdf) har varit svår att komma åt och många saknar börsinformation i sidhuvudet på ekonomisajten. Alla dessa tre exempel och en hel del annat kommer åtgärdas inom kort, så håll ut ett litet tag till.

I dag har vi jobbat mycket med vår driftsmiljö, vilket har gjort att sajten varit något ostabil och stundtals har vissa listor (t.ex. senaste nytt) inte synts på sajten. Anledning till detta är att vi måste justera vissa inställningar i våra servrar så att de ska fungera optimalt. Hoppas ni har överseende med det också. I skrivande stund fungerar sajten som den ska.