Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-19 00:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/dnsebloggen/2009/02/26/premiar-for-livsstil-1814/

DN.se-bloggen

Premiär för Livsstil

I dag startar vi Livsstil, en ny undersajt på DN.se. Vi har länge velat ha en plats för material som ligger lite utanför det intensiva flödet av hårda nyheter, en plats med lugnare tempo och mjukare tilltal. På DN.se/Livsstil kommer vi att samla vårt redaktionella material om trender, hälsa, mode, träning, smink, relationer med mera.

Vi kommer att ha flera bloggar på sajten. Moa Herngren kommer att blogga om hälsa och träning, Malin Crona (till vardags nyhetschef på DN.se) startar i morgon, fredag, en sminkblogg och DN Söndags redaktion kommer att blogga om vad som händer bakom kulisserna på redaktionen.

Vi har även knutit till oss två experter. Träningsexperten Mattias Johansson och sex- och samlevnadsexperten Eva Sanner kommer att svara på två läsarfrågor vardera varje vecka. Först ut i dag är Eva Sanner.

Läsarnas medverkan kommer att vara en viktig del av den nya undersajten. Bilda dig en egen uppfattning om DN.se/Livsstil och ge oss gärna feedback. Kommentera detta blogginlägg eller mejla till nyadnse@dn.se