Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-24 04:27

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/dnsebloggen/2009/07/03/valkommen-till-nya-dn-resor-4137/

DN.se-bloggen

Välkommen till nya DN Resor!

I dagarna har vi lanserat en förbättrad resesajt på DN.se. Vi har strukturerat om vårt material så att det nu är betydligt lättare att hitta relevanta artiklar och information för ett givet resmål.

För varje resmål som DN skrivit om finns nu en reseguide (i samarbete med Vagabond), korta fakta, flygpriser (från Kayak) och sist men inte minns relevanta bilder från världens största fototjänst Flickr.

 

Vi tror att kombinationen av Dagens Nyheters innehåll tillsammans med läsarnas detaljkunskap och erfarenheter bildar en riktigt bra resesajt. Under sensommaren kommer vi därför göra det möjligt för dig som läsare att bidra med tips, varningar m.m. för varje resmål.

Titta gärna på våra reseguider för exempelvis USA, Italien eller San Francisco.

 

Bland övriga nyheter på resesajten märks den blå sökrutan längst upp på varje sida. Det är en förbättrad sökfunktion som smidigt låter dig söka efter såväl enskilda artiklar som resmål. I sökrutan har vi även sammanställt ett par klassiska reseteman, exempelvis sol och bad, med de senaste artiklarna inom respektive område.

Vi hoppas du gillar vår nya resesektion! Lämna gärna kommentarer och förslag i kommentarsfältet nedan!