Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-22 14:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/dnsebloggen/2009/09/10/nu-kan-du-bladdra-bland-citaten-4665/

DN.SE-BLOGGEN

Nu kan du bläddra bland citaten!

Längst upp, till höger om DN.se-logotypen, roterar vi sedan tidigare nya inlägg från våra bloggare och krönikörer. Många har påpekat att det kan upplevas frustrerande när rubriken byts ut innan man hunnit klicka på det inlägg som man vill läsa.

Därför har vi nu gjort det möjligt att bläddra för hand mellan de olika inläggen. Håller du musen över ett inlägg stannar den roterande funktionen och du kan med hjälp av pilar till höger och vänster bläddra mellan de olika inläggen.

Tack för alla förslag som hjälper oss att göra DN.se bättre!