Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-28 06:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/dnsebloggen/2009/11/18/nu-kan-du-kommentera-med-ditt-facebook-konto-5345/

DN.se-bloggen

Nu kan du kommentera med ditt Facebook-konto

Vi fortsätter successivt vårt arbete med att låta läsarmedverkan bli en ännu mer central del av DN.se. Nu kan du som har ett Facebookkonto använda detta när du kommenterar artiklar på DN.se.

Genom att koppla ditt konto till DN.se slipper du ange namn varje gång du kommenterar och din profilbild visas också direkt i kommentaren. Detta gör din kommentar synligare, vilket vi hoppas ska uppmuntra fler att kommentera på detta sätt och att det även ska bidra till ett något bättre debattklimat på sajten.

Vi hann inte riktigt hela vägen fram, så möjligheten att publicera din kommentar även till din Facebookvägg kommer vi lansera om knappt två veckor. Då presenterar vi även en funktion som möjliggör en helt ny social aspekt av nyhetsflödet på DN.se!

För dig som önskar går det självklart fortfarande att både kommentera och göra tester utan Facebookkonto.