Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-12-01 23:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/dnsebloggen/2010/01/26/vanners-nyheter-rekommendera-blogginlagg-5900/

DN.SE-BLOGGEN

Vänners Nyheter: Rekommendera blogginlägg

För snart två månader sedan lanserade vi Vänners Nyheter på DN.se. Målsättningen är att du på ett smidigt sätt ska kunna ta del av dina vänners aktiviteter på DN.se i form av rekommenderade artiklar, kommentarer och genomförda tester.   

Mottagandet har varit positivt och antalet läsare som kopplat sitt Facebookkonto till DN.se ökar varje dag. I skrivande stund har vi runt 10 000 användare av tjänsten.

Vi fortsätter därför att utveckla Vänners Nyheter, och från och med idag kan du även rekommendera blogginlägg och publicera rekommendationen till Facebook, något som flera har efterfrågat. Inom kort inför vi även samma funktionalitet för Webb-TV.

Flera har lite undrande frågat vad som händer vid en rekommendation om man inte är inloggad via Facebook. Det är mycket riktigt lite otydligt för i dagsläget händer inget annat än att vi sparar rekommendationen. Inom kort kommer dock vi lanserade en topplista baserad på vad som är mest rekommenderat på DN.se.

Vilka fler aktiviteter skulle du vilja knyta närmare ditt Facebookkonto?  Själv funderar jag möjligheten att sätta egna betyg på filmer/böcker/konserter som DN recenserar.

Lämna gärna en kommentar med dina egna förslag och idéer!