Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-10 14:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/dnsebloggen/2010/06/08/edn-och-pdf-tidningen-7483/

DN.SE-BLOGGEN

eDN och PDF-tidningen

Då och då händer det att det inte finns någon PDF-tidning/eDN att hämta som prenumerant. Tidningsfria dagar finns det så klart ingen eDN/PDF-tidning eftersom det är digitala kopior av papperstidningen men andra dagar kan det vara strul i produktionen som sätter stopp för eDN/PDF-tidningen.

På senare tid har det varit annonserna som ställt till det för produktionen: dom har varit för stora och tunga vilket satt systemen ur spel. Ibland så att det inte funnits något att hämta alls, ibland så att någon del av tidningen saknats.

Olika webbläsare är olika känsliga för detta har det visat sig. Utan att påstå att det är en lösning så är det värt att testa med en annan webbläsare om det är så att man får felmeddelande om att dokumentet är förstört.

Vi arbetar så klart med att få till en mer stabil och snabb produktion av eDN och PDF-tidningen. Under tiden ber vi om ursäkt för det besvär detta orsakar er läsare.