Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

DN.se-bloggen

Rekord för DN – Följ med du också

Dagens Nyheters mobilsajt slog alla tidigare rekord förra veckan. Över en miljon läsare besökte DN.se i mobilen. Också DN.TV och eDN hade sina högsta noteringar någonsin.

Ett budgetdrama och en efterföljande regeringskris. Ett exceptionellt nyhetsläge ger naturligtvis mer trafik till alla nyhetsmedier. Det är därför glädjande att se att DN.se, förutom redan nämnda mobil- och tv-rekord, dessutom ökade mest på desktop av alla de stora nyhetssajterna, hela 27 procent. Över 1,9 miljoner besökare innebar den näst bästa noteringen någonsin.

 

Vår satsning inför valet tidigare i år, och vår bevakning av det politiska efterspelet, har uppskattats av er läsare, det blir tydligt om man bryter ner statistiken. Det är inte en särskild publicering som är orsaken till trafikökningen. Inte en viral succé som drivit upp siffrorna. Det är den sammantagna bevakningen av inrikespolitiken, och vårt opinionsmaterial.

Vi kommer givetvis att fortsätta vår bevakning med målet att vara läsarnas förstahandsval för att hålla sig uppdaterade inför nyvalet.

Vill du vara säker på att få de viktigaste nyheterna direkt i din mobil – ladda ner DN-appen här (för Android) eller här (för iPhone).

Anna Åberg, chef för DN.se