Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-20 23:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/embloggen/2012/06/25/ar-bollen-inte-langre-rund/

EM-bloggen

Är bollen inte längre rund?

Rätta artikel

GDANSK. Det har varit ett konstigt EM. Det har varit så...logiskt. I varje match har det bästa laget vunnit. Har det inte funnits något bästa lag har det blivit oavgjort. England var bra i kvartsfinalen. Italien var bättre. Italien vann. Det såg dystert ut ett tag i straffläggningen. Joe Hart hade lyssnat på Erik Hamrén och försökte bli en segrare genom att se ut som en segrare. När planens bäste spelare, Andrea Pirlo, kanske hela EM:s bäste spelare, hade slagit sin straff så var det inte så mycket kvar av Harts aura. Så det bästa laget vann. Är bollen inte längre rund? JAN LEWENNHAGEN