Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-01 14:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2009/09/04/skandalen-fullbordas-i-aspudden-4606/

EPSTEINS STOCKHOLM

Skandalen fullbordas i Aspudden

Istället för att k-märka det 90-åriga Aspuddsbadet (med 20 000 besök årligen) tar politikerna i Stockholms stadshus om 14 dagar beslutet att riva det. Det berättar kulturborgarrådet Madeleine Sjöstedt (fp) i sin blogg (3 september). Den förebådade rivningen är enligt min mening en skandal vilket jag påpekade för snart ett år sedan. Uppemot hundra personer har också kritiskt kommenterat Madeleine Sjöstedts blogginlägg. Hon borde låta det gamla gemensamhetsskapande badet få vara kvar och bli en förebild för nya liknande anläggningar i andra stadsdelar. Men ännu är det inte för sent att tänka om. Tänk om, beslutsfattare!