Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-03-31 12:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2010/07/11/berattarkvall-pa-stadens-vackraste-torg-branda-tomten-7770/

Epsteins STHLM

Berättarkväll på stadens vackraste torg, Brända tomten

Marianne Engström i berättartagen på Brända tomten på lördagskvällen.

I kväll, söndag, är sista chansen för i sommar att gratis avlyssna några skrönor på Stockholms vackraste torg, Brända tomen i Gamla stan.  Under rubriken ”Irrblossens klara logik” bjuder Leo Löthman och Bosse Almén på några muntliga berättelser mellan 19.30 och 20.30. Det är åttonde sommaren som Berättarnätet Öst arrangerar Berättarnas Torg.

I dag, söndag, är också sista chansen att gratis avnjuta internationellt erkända gatuartister som uppträder i Kungsträdgården (se nedanstående blogginlägg).