Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-03 09:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2010/07/21/visfestival-hela-dagen-i-dag-i-kungstradgarden-7790/

Epsteins STHLM

Visfestival hela dagen i dag i Kungsträdgården

Missade ni ”den evige tonåringen” Lasse Lönndahls (82) och Towa Carsons skönsång (”Allt detta och himlen därtill” och andra gamla slagdängor) i Kungsträdgården i dag på lunchen så återstår ändå en uppsjö av artister på stora scenen hela dagen i dag, tisdag.  Årets visfestival håller nämligen på nonstop till klockan 21 i kväll med trubaduren Pierre Ström som konferencier.  Bland mängden artister märks namn som Håkan Steijen, Jan Hammarlund, Anna Döbling och inte minst Pierre Ström själv förstås.

NU ÄR VISFESTIVALEN I KUNGSAN SLUT

Pierre Ström ledde visfestivalen och sjöng själv ...

... Håkan Steijen sjöng om en resa på Mälaren...

... Ivan Dittmer tolkade Allan Edwall...

... och Pär Sörman sjöng Dan Andersson och visslade vackert som en fågel.