Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-01-27 21:24

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2010/10/11/biljettkiosken-har-avgatt-fran-stromkajen-8267/

Epsteins STHLM

Biljettkiosken har avgått från Strömkajen

Strömma Kanalbolagets biljettkiosk har lämnat Strömkajen. Den bogseras iväg över Strömmen förbi Nationalmuseum och af Chapman med destination Pampas Marina. Någon viskade i mitt öra att dess slutliga öde ännu inte är avgjort, att den kanske kommer tillbaka till Strömkajen när kajen är färdigrenoverad. Men det är mer än vad jag vet. Tidigare planerades i alla fall en ny biljettkiosk i modernare design. Det är bara att vänta och se hur det blir.