Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Epsteins STHLM

Papperskorgen som staden glömt att tömma

5  januari.

12 januari.

Städningen av gator och trottoarer i Stockholm blir allt intensivare för varje år läste jag i en intervju i DN med trafikborgarrådet Ulla Hamilton (m) för tre veckor sedan.  Det låter bra.  Men det verkar som vissa platser i stan är bortglömda som exempelvis Vasabrons södra fäste bara femtio meter från Riksdagshuset. För exakt fjorton dagar sedan var papperskorgen där överfull och en del av skräpet hade ramlat ned trottoaren. Samma skräp nu som då ligger utspritt över ett stort område och papperskorgen är fortfarande otömd. Det kanske dags att finjustera stadens städorganisation.

16  januari.

17 januari.

18 januari.

19 januari.