Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-04 21:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2012/03/03/hemlosa-demonstrerade-pa-nk/

Epsteins Stockholm

Hemlösa demonstrerade på NK

En liten grupp hemlösa genomförde med stöd av aktivister från Occupy Stockholm en stillsam demonstration på varuhuset NK i lördagsrusningen. Med handtextade skyltar satte de sig innanför ingången med sina budskap. När de efter några minuter fick syn på en säkerhetsvakt som närmade sig avbröt de på eget initiativ demonstrationen och begav sig lugnt ut på Hamngatan igen.