Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-16 19:55

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2012/03/09/dn-sthlm-ar-helt-under-isen-vid-kornhamnstorg/

EPSTEINS STOCKHOLM

DN.STHLM är helt under isen - vid Kornhamnstorg

DN.STHLM, DN:s relativt färska stockholmsbilaga är bokstavligt (inte bildligt) talat helt under isen vid Kornhamnstorg. Ett exemplar ligger fastfruset i Söderströms is tillsammans med mängder av skräp som folk som suttit och solat sig på småbåtsbryggan de varma dagarna bara kastat i sjön som vore den en enda stor papperskorg. De urdruckna flaskorna och plastmuggarna, använda plastpåsarna, utlästa pocketböckerna och tidningarna, allt har bara vräkts i sjön och frusit fast. En trist syn!