Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-20 08:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2012/04/27/kott-slog-la-ridutterna-i-seriepremiaren/

Epsteins STHLM

KÖTT slog La Ridutterna i seriepremiären

Förberedelse inför premiärmatchen.

Sol i första halvlek gynnade La Ridutterna (i grönt).

Seriepremiären i Korpens Mix Fredagsserie mellan La Ridutterna och KÖTT på Johannes bollplan utvecklade sig till en vädermässigt blöt tillställning. När domaren blåste till spel i matchen sken solen och La Ridutterna tog ledningen med 1-0. När ösregnet kom i andra halvlek vände KÖTT matchen och vann med 3-1. Det var en lugn och trevlig tillställning utan huliganer i publiken (runt 25 personer, mest spelare i den efterföljande matchen) och utan varningar och skäll på domaren. Jag tror att mixade lag med både killar och tjejer har en upplyftande inverkan på spelmoralen. Det blåstes bara en enda frispark på hela matchen. Kanske något att pröva i högre upp i seriesystemet också, mixade lag alltså, inte bara i korpfotbollen.

I andra halvlek kom ösregnet ...

... vilket gynnade KÖTT som vann med 3-1.

Glada segrare tackar ...

... glada förlorare ...

... för en god premiärmatch.

Omklädning i hytten efter matchen.