Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-21 00:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2012/06/04/slagordet-smaka-pay-stockholm-fick-en-ny-ovantad-innebard/

Epsteins STHLM

Slagordet "Smaka på Stockholm" fick en ny oväntad innebörd

Rätta artikel

Det var gott om plats vid restaurangborden i Kungsträdgården på söndagen.

Det traditionella, sex dagar långa, evenemanget ”Smaka på Stockholm”, som inleddes i fredags, fick en ny och oväntad innebörd i början på helgen med sällan skådade stormbyar och regnskurar som nästan piskade stockholmarna till marken. Det var inte vad arrangörerna av ”Smaka på Stockholm” ville bjuda besökarna på i Kungsträdgården med restaurangtält och underhållning på scenen. På söndagen avtog regn och blåst men det var ändå glesare än vanligt med många lediga platser vid borden som annars brukar vara fullsatta. ”Smaka på Stockholm” fortsätter dock till och med nationaldagen och många fina artister uppträder på scenen. Än är det således inte försent att smaka på Stockholm. I kväll (måndag) sjunger Louise Hoffsten. Och det fina med Kungsan är att all underhållning år gratis. Jag trycker på gilla-knappen för Kungsan.

Clowner utan gränser uppträdde på söndagen på Kungsträdgårdens scen och återkommer flera gånger under veckan.