Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-26 17:25

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2012/06/10/stadions-100-arsdag-blev-min-olycksdag/

Epsteins STHLM

Stadions 100-årsdag blev min olycksdag

Rätta artikel

Stockholms stadion 100-årsdag firades på lördagen med diverse jippon. På eftermiddagen var det öppet hus och stockholmarna strömmade in i den gamla Stadionborgen. Eftersom jag tillbringat så stor del av min tidiga ungdom med att hjälpa min pappa sälja korv från en öppen kiosk i Valhallavägskurvan på somrarna och i samma kiosk fast placerad vid den konstfrusna isbanan på vintrarna så tog också jag mig också till Stadion för att uppleva lite festivitas och gamla minnen. Det skulle jag inte gjort.

Som jag gick omkring på innerplan, baklänges dumt nog i närheten av den på vatten tomma hindergraven, så ramlade jag handlöst ned, men kunde resa mig lätt mörbultad. Nu på kvällen, sju timmar senare, kommer smärtorna i den kraftigt svullna vänsterfoten. Den sprängvärker även när jag inte rör på den. Vad har denna information för allmänt intresse kanske någon undrar. Se den bara som en förklaring till att det kanske blir lite glesare med blogginlägg den närmaste tiden. Just nu kan jag endast förflytta mig genom att hoppa på ett ben med stöd av köksstol som jag hasar framför mig i lägenheten.