Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-07 11:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2012/11/12/thastrom-orsakade-ko-pa-sture/

Epsteins STHLM

Thåström orsakade kö på Sture

Många vill ha den nya dvd:n signerad av Joakim Thåström (till höger i svart läderkeps) ...

... på biografen Sture ...

Kön ringlade lång i foajén på biografen Sture på måndagskvällen. Stockholms filmfestival hade premiär på konsertfilmen ”Som Jordgubbarna Smakade” av Anders ”Balsam” Hellström. Tvåtimmarsfilmen är inspelad i år vid några konserter i Oslo och Stockholm med Joakim Thåström, mannen som sällan uppträder offentligt utanför scenen. Men på Sture dök han upp för att signera dvd-versionen av filmen. Därav köbildningen. Jag hade tänkt fotografera det celebra tillfället men efter att ha lyft kameran och exponerat ett par oskarpa rutor ombads jag sluta av en person i Thåströms omgivning vilket jag också gjorde.

... på måndagskvällen.