Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-21 21:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2012/12/13/tips-till-unga-som-kan-sjunga/

Epsteins STHLM

Tips till unga som kan sjunga

Rätta artikel

Lönande skönsång.

Ett par hundralappar kunde döttrarna när de var små en gång för längesedan tjäna in på en halvtimme genom att ställa sig och sjunga på Västerlånggatan en sommardag full med givmilda turister. Det går lika bra för skönsjungande flickor i dag och på vintern och på Stortorget.  Mynt och sedlar trillar ner i kartongen med korta mellanrum från uppskattande åhörare när åtta skönsjungande flickor från Nacka musikklasser sjunger Gläns över sjö och strand och andra julsånger live som behaglig motvikt till det mekaniska malandet som oavbrutet strömmar ut ur julmarknadens raspiga högtalare timme ut och timme in. Kanske ett tips till andra ungdomar med sångröst som har svårt att få julklappsbudgeten att gå ihop. Åk in till Gamla stan och sjung ihop en slant!