Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-03 10:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2013/02/19/bussen-anda-fram-till-slussen/

EPSTEINS STOCKHOLM

"Bussen ända fram till Slussen"

Landstingsledamoten Curre Hansson (s) kampanjade på tisdagsmorgonen ...

... för en ny bussterminal vid Slussen på samma plats som i dag för att senare på dagen diskutera frågan i landstingsfullmäktige.

Med flygblad och plakat möttes resenärerna från Nacka och Värmdö på Slussen i morse. Det var socialdemokraterna som kampanjade för en ny fräsch och modern bussterminal vid Slussen på samma plats som i dag. ”Ny bussterminal här! Bussen ända fram till Slussen” stod det på plakaten.

Också landstingsledamoten Urban Ryadal (s)  var ute i ottan och kampanjade för samma sak.

”Stockholmarnas skattepengar ska satsa på bättre kollektivtrafik – inte på längre restider och krångliga lösningar. Med moderaternas förslag (bussterminal insprängd i Katarinaberget) ökar restiden ca 10 minuter varje dag för pendlare med Nacka/Värmdöbussar. Det motsvarar en arbetsvecka om året”, hette det i flygbladet.