Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-11-29 01:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2013/05/16/over-tva-tusen-bidrag-till-fototavlingen-mitt-slussen/

EPSTEINS STOCKHOLM

Över två tusen bidrag till fototävlingen "Mitt Slussen"

Två av bidragen ... FOTO. GUDRUN HOLMGREN

Över två tusen bilder har kommit in till DN Stockholms och Samfundet S:t Eriks fototävling ”Mitt Slussen”. Juryn sammanträder i början på nästa vecka för att nominera de tio bilder som går till finalen. Vilken bild som slutligen tar hem förstapriset 10 000 kronor avgör DN läsarna genom en omröstning. De två som kommer närmast får 5 000 kronor var. Alla tio finalbilderna kommer att publiceras i S:t Eriks Årsbok. I dagsläget är det ännu inte bestämt vilken dag som de tio finalbilderna publiceras i DN:s pappersupplaga och på nätet. Alla bidrag som skickats in digitalt finns att beskåda i Samfundets skyltfönster på Köpmangatan 5 i Gamla stan där de rullar på en skärm.

... till fototävlingen. FOTO. CHRISTER LÖFGREN