Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-14 12:24

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2013/12/08/avbrott-i-julstressen/

EPSTEINS STOCKHOLM

Avbrott i julstressen

 

Delar ur Oscars ungdomskör sjöng ...

I den accelererande julstressen var det en lisa för själen att stanna upp ett ögonblick och njuta av den vackra sång som flickorna ur Oscars ungdomskör presterade på Västerlånggatan i söndagsskymningen, för att framgångsrikt samla in pengar till nästa sommars körresa. Förbipasserande stannade till och visade uppskattning genom att lägga några mynt eller en sedel i den lilla plåtasken på trottoaren. Mer sång, mindre stress.

... önskade God Jul och samlade framgångsrikt in pengar till en körresa.