Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-03-28 19:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2013/12/10/budskap-till-nobelgasterna/

Epsteins STHLM

Budskap till Nobelgästerna

Elias Andersson och Erik Innerstedt "blåste upp" ballongen ...

... och släppte upp den en bit i skyn mittemot Stadshuset ...

Lärarförbundet lät en ballong gå till väders mitt emot Stadshuset på tisdagseftermiddagen med budskapet ”It all starts with a good teacher” (Allt börjar med en bra lärare) riktat till Nobelgästerna. Något man får förmoda de flesta i den illustra församlingen redan känner till. Kanske budskapet främst är riktat till två folkpartistiska politiker: Lotta Edholm (skolborgarråd i Stockholm) och Jan Björklund (utbildningsminister). Vem vet?

... för Lärarförbundets räkning ...

... med ett budskap att läsas av Nobelgästerna, men kanske främst ända av två folkpartipolitiker.

Och så här såg det ut när Nobelgästerna anlände.