Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-03-28 19:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2013/12/12/applader-for-eva-karin/

Epsteins STHLM

Applåder för Eva-Karin

DN-journalisten Eva-Karin Gyllenberg fick på torsdagen emot Stockholms läns hembygdsförbunds kulturpris 2013. Här får hon priset av förbundsordförande Christina Pettersson (till höger) ...

DN Stockholms Eva-Karin Gyllenberg fick ta mot Stockholms läns hembygdsförbunds kulturpris 2013 på torsdagen (diplom, blommor och en mjuk julklapp)”för att hon genom sina svar på läsarnas stockholmsfrågor om stort och smått och sina tävlingar om staden lär oss mer om stadens historia och gör oss nyfikna på vår hembygd. Hennes engagemang inspirerar oss och det kanske viktigaste – hon får oss som har Stockholm som ny hembygd att känna oss välkomna och tillhöriga”. Grattis kompis!

... och applåder från de församlade.