Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-15 06:03

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2013/12/24/julafton-pa-stortorget/

EPSTEINS STOCKHOLM

Julafton på Stortorget

Ett hundratal personer ...

... på Stortorget med blickarna uppåt ...

Julefrid på Stortorget. Rushen över. Julmarknaden stängd. Endast glöggboden öppen.  Ett hundratal människor stod tysta och väntade med blickarna vända mot Mäster Olofsgårdens fönster en trappa upp. Så öppnades den då. Årets sista lucka i Gamla stans levande julkalender och vacker sång klingade ut över stadens äldsta torg. Stämningsfullt. God jul!

... för att se lucka 24 öppnas och lyssna till stämningsfull julsång.