Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Epsteins STHLM

Ljusen tändes i Kärrtorp

Trots blåst och kyla kom många till Kärrtorps torg på måndagskvällen för att delta i Linje 17 mot rasisms …

… ljusmanifestation på Förintelsens minnesdag …

Trots isiga vindar värmde det i själen att se att så många människor kommit till ljusceremonin på torget i Kärrtorp på Förintelsens minnesdag på måndagskvällen för att hedra offren för den nazistiska förbrytelsen mot mänskligheten under andra världskriget.

… för att hedra offren för de nazistiska illdåden under andra världskriget …

Genom ljusceremonin ville arrangörerna ”Linje 17 mot rasism” samtidigt visa sitt stöd för de grupper, personer, skolor, moskéer, kyrkor, synagogor och teatrar som utsätts för hatbrott i dag. Det stödet känns mer angeläget än på länge.

… men också för att ge sitt stöd till alla som i dag utsätts för rasistiska attacker.