Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-13 04:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2014/03/03/varning-av-noden-pa-soder/

Epsteins Stockholm

Varning av nöden på Söder

Onödig skylt på Söder ...

... tänkte jag först ...

Först såg jag några hemmagjorda skyltar på några stolpar på Söder och tänkte att de är ju överflödiga. Vi är ju inte i Paris utan i de svarta små plastpåsarnas och de ansvarsfulla hundägarnas stad, The Capital of Scandinavia. Så passerade jag strax därefter Wollmar Yxkullsgatan i kvarteret intill och upptäckte de omisskännliga spåren av fotavtryck på trottoaren från någon som trampat fel och förmodligen svurit av ve och förbannelse, kanske den som låtit sätta upp de uppenbarligen befogade skyltarna.

... innan jag snabbt tänkte om.