Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-30 03:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2014/03/17/lang-ko-for-att-kopa-lagenhet-i-den-gamla-mumsmumsfabriken/

Epsteins Stockholm

Lång kö för att köpa lägenhet i den gamla Mumsmumsfabriken

Trehundra spekulanter stod i kö till tjugo lägenheter i den gamla chokladfabriken på Kungsholmen. Foto: Oscar Properties

En del av den gamla godisfabriken Choklad-Thule som gjorde så goda Mumsmums i min barndom ska byggas om till bostadsrätter. Det gäller huset i hörnet av Fridhemsgatan och Industrigatan.  Oscar Properties är byggherre.

På söndagen bjöds 20 av de 84 blivande lägenheterna ut till försäljning. Redan i torsdags hade tre par ställt sig kö ute på gatan och på söndagen stod trehundra spekulanter i kön. Efter att par timmar var 19 av de 20 lägenheterna bokade.

Läs mer: Jag älskade Choklad-Thules klocka på Kungsholmssidan