Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-11 04:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2014/03/21/det-galler-att-synas-i-medierna/

Epsteins Stockholm

Det gäller att synas i medierna

Två ministrar på promenad ....

... över Norrmalmstorg ...

På torsdagen vid lunchtid  kom bostadsminister Stefan Attefall (fp) och finansminister Anders Borg (m) ledigt promenerande över Norrmalmstorg för att inför ett väldigt pressuppbåd gå in i en för tillfället uppbyggd 25 kvadratmeter stor stuga, det  s.k. Attefallshuset som ska ersätta den gamla Friggeboden som största icke bygglovspliktiga stuga någon gång i sommar. Den församlade pressens kameror smattrade oavbrutet på i förväntad takt. Det gäller att synas i medierna. Det är val i höst.

... för att bli fotograferade ...

... när de kliver in och trängs i en 25 kvadratmeter stor tillfälligt uppställd stuga på Norrmalmstorg.