Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-02 02:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2014/03/31/tva-tusen-flickor-i-berzelii-park/

Epsteins Stockholm

Två tusen flickor i Berzelii park

Berzelii park fylldes av flickor ...

... som kommit för att lyssna på ...

Vem hade hört talas om 5 Seconds Of Summer? Pojkbandet från Australien. Inte jag. Men ett par tusen flickor i nedre tonåren som fyllde Berzelii park på måndagen. De köade för att komma in och lyssna på tre låtar som bandet skulle spela. Men alla hade inte lyckats få biljett.

... sina idoler från Australien ...

... och ge utlopp för sina känslor.

”Det är bara tolvhundra som har biljett. Jag kommer inte in”, klagade en av hundratals flickor som utan hopp om att få se och lyssna idolerna på scenen åtminstone hoppades att få en skymt av dem när de anlände till eller lämnade Berns.