Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-05-17 04:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2014/05/10/zlatan-storst-i-quarnevalen/

EPSTEINS STOCKHOLM

Zlatan störst i Quarnevalen

Zlatan på Sveavägen.

Zlatan dominerade Quarnevalen 2014 kanske man kan säga. Ett megaporträtt av fotbollsstjärnan drogs runt på Stockholms gator tillsammans med sextio andra ekipage under lördagseftermiddagen. Alla upptåg var kanske inte så enkla att begripa sig på. Men studentbostadsbristen, Vattenfalls satsning på kolkraften och köttfusket häcklades och åskådarna om än inte lika många som vanligt såg roade ut och fotograferade flitigt. Åke Askensten, veteran i Stockholmspolitiken, filmade intensivt vilket torde betyda att Quarnevalen dyker upp i teve i Öppna kanalen där Åke Askensten brukar sända sina program.

Lätt bisarr drift med det svenska försvaret.

Jättestor My little Pony.

Köttfuskare och danska Zoo fick sig en känga.

Allt filmades av bland andra Åke Askensten.