Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-19 00:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2014/05/11/jarnvagsepoken-utplanad-pa-norra-stationsomradet/

EPSTEINS STOCKHOLM

Järnvägsepoken utplånad på Norra stationsområdet

Bara en tegelhög ...

På lördagen revs beklagligtvis också det kvarvarande expeditionshuset på Norra stationsområdet. Nu återstår bara en tegelhög av den gamla järnvägsepoken. Visserligen ska klocktornet från den andra expeditionsbyggnaden, som revs tidigare i år, byggas upp igen, men endast som dekoration. Och det är trots allt inte riktigt samma sak.

... återstår nu ...

... av järnvägsepoken på Norra station.