Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-15 17:10

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2014/05/14/inget-svartbygge-pa-sodermalm-meddelar-vasakronan/

EPSTEINS STOCKHOLM

Inget svartbygge på Södermalm meddelar Vasakronan

Tidigare blogginlägg.

Vasakronan bygger om och på gamla Kronofogdemyndighetens väldiga hus på Västgötgatan 5 intill Södra stationsområdet. I fredags i förra veckan upphävde Mark- och miljööverdomstolen bygglovet. Men ombyggnadsarbetet har fortsatt trots detta. Svartbygge? undrade jag i tidigare blogginlägg. Inte alls, meddelar Vasakronan. Endast sådant arbete som inte är bygglovspliktigt pågår för närvarande på fastigheten.  Ett lugnande besked.