Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-02 09:55

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2014/05/22/brandkaren-rycker-ut-nar-det-rinner-i-solna-centrum/

Epsteins Stockholm

Brandkåren rycker ut när det rinner i Solna centrum

Varningsskylt för vått golv i Solna centrum när det blivit översvämning i tobaksaffären Snusmästaren.

När jag var i Solna centrum på onsdagskvällen blev det översvämning hos Snusmästaren, tobaksaffären. En förtvivlad anställd kom springande ”Vad ska jag göra?” Varpå en rådig person ringde brandkåren som ryckte ut med både rakor och slangar, Förmodligen blir det efterarbete också eftersom det tydligen hade runnit ned vatten också i det intilliggande Stadshusets källare.

Brandkåren rycker ut efter larmet.

Golvet i affären rakas rent från vatten.

Slangarna monteras ...

... och affären pumpas ren från vatten som hamnar i rännstenen utanför Solna centrum.